Catalunya supera els 100.000 contagis per coronavirus

in News Es

En les darreres hores Salut ha registrat 1.243 casos nous i sis defuncions més

Catalunya supera la barrera dels 100.000 contagis amb un total de 100.668 casos acumulats des de l’inici de la pandèmica. Segons les dades actualitzades de Salut, s’han sumat 1.243 contagis en les últimes hores.

Tot i que, en comparació amb el balanç de l’últim dia, el risc de rebrot ha baixat, aquest continua sent alt (159,13). A hores d’ara, el nombre d’ingressats per coronavirus a tot Catalunya és ja de 603, amb 105 pacients a l’UCI.

Pel que fa les defuncions, la xifra s’eleva a un total de 12.751, el que suposa sis noves morts notificades pel Departament de Salut. 

S’arriba als més de 100.000 casos de coronavirus al territori després que Salut anunciés ahir a la nit noves restriccions per Figueres i Vilafant (Alt Empordà) per contenir la propagació de la infecció. naciodigital

Tags:

Ultime da News Es

Vai a Inizio pagina