Un conductor d’autobús, en mort cerebral després de ser agredit per passatgers que no volien dur mascareta

in News Es

L’agressió ha tingut lloc a la ciutat de Baiona, al País Basc francès

Un conductor d’autobús de la ciutat de Baiona, al País Basc francès, ha estat declarat aquest dilluns en mort cerebral. Va arribar a l’hospital el diumenge a la nit després de rebre una pallissa per part d’un grup de persones als quals no va deixar pujar a bord perquè no portaven mascaretes, d’ús obligatori al transport públic.

Segons informa Le Point, la policia ha detingut un dels agressors, mentre que la resta continuen fugats. El grup va intentar entrar a l’autobús sense bitllet ni mascareta. El conductor els hi va negar l’accés, i aquests van respondre a cops de puny, provocant-li una lesió molt greu al cap.

Aquest dilluns s’ha interromput el servei d’autobusos a la regió en protesta per la brutal agressió. naciodigital.cat