Catalunya supera els 8.000 morts per coronavirus

in News Es


En les darreres hores han mort 186 persones per la Covid-19, segons les dades de Salut

El Departament de Salut ha informat aquest dissabte a última hora de la nit que a Catalunya ja han mort un total de 8.067 persones per coronavirus des de l’arribada de la pandèmia, el que suposa 186 defuncions comptabilitzades en les últimes 24 hores. Aquesta darrera xifra significa un notable descens respecte a les 305 del dia anterior. El Govern va iniciar dimecres el recompte de defuncions a partir d’un nou mètode, incloent-hi les dades de les funeràries. 

Pel que fa als morts en centres hospitalaris, Salut ha donat la xifra total acumulada de 4.336 morts, mentre que el dia anterior n’eren 4.123. La diferència, no obstant dona una xifra de nous morts només als hospitals (213) que és superior a la suma de 186 morts totals en el mateix període que ha facilitat Salut.

El nombre de nous casos confirmats de la Covid-19 en l’últim dia baixa lleugerament respecte a l’anterior, amb 1.004 positius (divendres van ser 1.252), per a un total de 41.992.  naciodigital.cat

Ultime da News Es

Vai a Inizio pagina