El coronavirus dobla la xifra habitual de morts a Barcelona

in News Es

Segons dades de les funeràries 2.629 persones van morir a la capital el mes passat, mentre que la mitjana se situava en 1.299

Durant el mes de març van morir a Barcelona 2.629 persones, una xifra que dobla la mitjana de defuncions registrada els últims deu anys en el mateix període, que se situava en les 1.299. L’Ajuntament de Barcelona ha fet pública la dada aquest dijous i es basa en la informació obtinguda de les funeràries. Fins ara només s’havien obtingut dades de morts en hospitals.

Des de l’inici de l’epidèmia 7.683 veïns s’han contagiat de Covid-19, 3.914 dels quals són dones i 3.769 homes. Segons la regidora de Salut, Gemma Tarafa, la gran majoria de contagis han afectat persones més grans de 44 anys i tots els casos registrats han estat prèviament testats en laboratori…….naciodigital.cat

Ultime da News Es

Vai a Inizio pagina