Gairebé 8.000 persones han estat donades d’alta per coronavirus a Catalunya

in News Es

Les dades de Salut d’aquest dijous assenyalen 1.656 nous contagis a Catalunya en les últimes 24 hores però 932 altes

Xifres per a l’esperança i la superació del coronavirus. Salut ha comptabilitzat aquest dijous un total de 932 altes, encara que per sota del més d’un miler que s’han anat registrant els darrers dies, i la suma total de persones que han superat la malaltia és de 7.849. 

La xifra de morts pel coronavirus a Catalunya, per altra banda, s’està estabilitzant tot i que ahir ja van superar els dos milers. En les darreres 24 hores han perdut la vida per la Covid-19 242 persones als centres sanitaris, segons les dades comunicades pel Departament de Salut. La xifra està encara per sota de les 262 de dilluns, el rècord negatiu des que va arribar la pandèmia a Catalunya, però es manté en xifres similars a les del dia anterior, quan van morir 244 pacients. En total, 2.335 persones han perdut la vida per la malaltia a Catalunya, segons les dades de Salut. Pel que fa als contagis, en les darreres 24 hores s’han registrat 1.656 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya,  per a un total acumulat de 23.460. D’aquests positius, un total de 1.855 persones estan en estat greu. naciodigital.cat

Tags:

Ultime da News Es

Vai a Inizio pagina