L’exèrcit s’extralimita i baixa a desinfectar el metro

in News Es

Sindicats reclamen que en cas de suport extern es prioritzi la col·laboració amb els Bombers de Barcelona


El 25 de març un militar de l’exèrcit espanyol va entrar a l’estació de metro de Can Serra per fer tasques de desinfecció. La parada està ubicada a l’Hospitalet de Llobregat, un dels municipis que ha demanat ajuda a l’exèrcit per dur a terme aquest tipus de prevenció i el Tot Barcelona ja havia avançat les imatges.

Fonts de TMB expliquen a NacióDigital que la companyia no tenia coneixement que l’exèrcit baixaria al metro. “No era la tasca que tenien encomanada i no era necessari fer-la”, asseguren, a l’hora que expliquen que la desinfecció de trens i infraestructures ja es fa amb assiduïtat. “No estava previst però tampoc ha fet cap mal”, puntualitzen.

TMB dona per fet que amb la declaració d’estat d’alarma l’exèrcit pot entrar al metro si ho considera oportú, però la petició feta per l’Ajuntament liderat per Núria Marín (PSC) preveia només que els militars assumissin la desinfecció de l’entorn de les estacions, no de l’interior.

[youtube]http://youtu.be/oAVQLBvJ7uk[/youtube

naciodigital.cat

Ultime da News Es

Vai a Inizio pagina