Ja hi ha 310 casos de coronavirus a les residències d’avis de Catalunya

in News Es

El Govern ha fet públic aquest migdia que s’han produït 150 víctimes en aquest tipus de centres arreu del país

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha informat en una roda de premsa telemàtica aquest dijous que són 150 les persones que han mort per coronavirus a Catalunya que vivien en residències de gent gran. A la tarda, la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies ha detallat que ja hi ha 310 persones infectades en aquest tipus de centres. A Catalunya hi ha 64.093 persones grans que viuen en places residencials públiques i privades. Els afectats resideixen en 94 de les residències catalanes.

Salut espera rebre els pròxims dies un total de 200.000 tests ràpids i Vergés ha avançat que treballadors i interns en residències seran la segona prioritat, per darrere del personal sanitari. Uns tests que Vergés esera que no formin part de la comanda realitzada per l’estat espanyol que conté proves defectuoses

Tags:

Ultime da News Es

Vai a Inizio pagina